Skip To The Main Content

Nyheter

TAKK til Sparebanken Hedmark_web

Fikk 15 000 kroner i gave av Sparebanken Hedmark

Av User Not Found | Jun 20, 2016

En stor takk til Sparebanken Hedmark og Regionssjef Kjell Inge Bækken. Forleden dag overrakte han Friskstiftelsen en sjekk pålydende kr 15.000. Disse pengene har blitt brukt på friluftsutstyr av forskjellig art - deriblant en lavvo, soveposer og div. En av våre frilufts- interesserte pasienter tok initiativ, på vegne av seg og sine medpasienter, til å be om midler til utstyr for friluftsaktiviteter. 

Vi gleder oss til mange flotte naturopplevelser.
TAKK!

Hilsen fra Regionssjef Kjell Inge Bækken: 

Sparebanken Hedmark ønsker at distriktet vårt skal være et godt sted å være, på alle måter. Friskstiftelsen gjør en viktig jobb innen psykisk helsevern og som nyetablert på Elverum så banken at et bidrag på 15 000 til utstyr for friluftsaktiviteter kunne bidra inn en helhetlig behandling. Lykke til videre.